Üniversitemizde "Teknolojik Girişimcilik ve TÜBİTAK BİGG - 1512 Çağrısı" Konuşulacak

26.11.2020
Rektörlük

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Doğan ile InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TGB) Yönetici A.Ş Genel Müdürü Prof. Dr. Fatih Mehmet Botsalı, InnoVadi Girişimcilik Merkezi Uzmanı Burakcan Karaman moderatörlüğünde “Teknolojik Girişimcilik ve TÜBİTAK BİGG - 1512 Çağrısı” konusunu masaya yatıracak.

Üniversitemiz ve InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nin müşterek olarak düzenlediği webinarda Prof. Dr. Oğuz Doğan ve Prof. Dr. Fatih Mehmet Botsalı, Uzman Burakcan Karaman moderatörlüğünde akademisyen ve öğrencilerimize konu hakkında bilgilendirmelerde bulunacak.

Üniversitemizin girişimcilik alanındaki faaliyetleri ve sağladığı imkanlar, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Performans Endeksine göre Türkiye’nin en iyi 3. kuluçka merkezi InnoPark Konya TGB’nin girişimcilere sunduğu hizmetler ile 2020 yılındaki TÜBİTAK BİGG - 1512 Çağrısının ele alınacağı ve girişimcilik alanındaki her soruya cevap bulabileceğiniz webinara kayıt olmak için TIKLAYINIZ.
Paylaş