Üniversitemizin Paydaşı Olduğu Grundtvig AB Projesi 5. Uluslararası Proje Toplantısı İspanya’da Yapıldı

13.02.2015

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunun yürütmekte olduğu “GreenEducation-Backtothe Nature” isimli Grundtvig Avrupa Birliği Projesinin 5. Uluslararası proje toplantıları İspanya’nın Aranjuez kentinde yapıldı.

Düzenlenen toplantılara Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ece Sarıgül, Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selma Durak Üğüten, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Okutman Neslihan Kök ve Proje İrtibat Kişisi Öğretim Görevlisi Cahit Güler katıldı.

Proje toplantılarına diğer proje ortakları olan; İspanya, İngiltere, İtalya, Slovenya, Polonya’dan temsilciler de katılırken toplantı süresince ortak kurumlar kendi ülkelerinde yapmış oldukları proje faaliyetleri konusunda bilgi alış verişinde bulundular. Düzenlenen toplantılarla proje uygulaması esnasında karşılaşılan zorluklar ve çözüm yolları masaya yatırıldı. Konuşmacılar ve katılımcılar için faydalı geçen toplantının sonuncusunda bir sonraki toplantıya kadar yapılacak faaliyetler de kararlaştırılarak proje toplantıları tamamlandı.

Paylaş