Ortak Eğitim Koordinatörlüğü
03.06.2024

Ortak Eğitim Dersleri Kredi Değişikliği Hakkında

Ortak Eğitim Dersleri Genel Not Ortalamasına Etki Edecek

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı için Ortak Eğitim Dersleri olan bölümlerimize ait müfredatlarda yapılan kredi değişikliklerinin üniversitemiz senatosu tarafından onaylanması ile Ortak Eğitim Dersi-1 ve Ortak Eğitim Dersi-2 dersleri 20 Kredi üzerinden değerlendirilerek öğrenci genel not ortalamasına etki edecektir.

Programın ilk defa 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında uygulanmaya başlaması ve programda bütünlük sağlanması adına 2023-2024 Dönemi Ortak Eğitim Programında yer alan öğrencilerimiz de bu durumdan yararlanacaktır.

Kararın alınması sürecinde destek olan başta Dekanımız Prof. Dr. Savaş Durduran olmak üzere tüm Ortak Eğitim Bölüm Koordinatörlerimize ve Bölüm Başkanlarımıza teşekkür eder, bu kararın öğrencilerimiz için hayırlı olmasını dileriz.

Mühendislik Fakültesi - Ortak Eğitim Koordinatörlüğü