Psikolojik Destek Merkezi

• Biz Kimiz?
  • Biz, üniversite öğrencilerine psikolojik destek vermek amacıyla bir araya gelmiş, psikolog, psikolojik danışman ve sosyal çalışmacılardan oluşan bir ekibiz.
  • Bize Kimler Başvurabilir?
  • Merkezimizde öncelikli olarak öğrencilerimize ve personelimize hizmet sunmaktayız.
  • Amaçlarımız Neler?
  • Amacımız, üniversite öğrencilerinin kendini tanıma, uyum sağlama, sağlıklı karar verebilme, problem çözme gibi becerileri kazanmalarına yardımcı olmak ve panik atak, depresyon gibi psikolojik destek gerektiren durumlarda öğrencilerimize hizmet vermektir.
  • Amacımıza ulaşabilmek için merkeze başvuranların karşılaştıkları sorunlarının çözümünde onlara yüz yüze ya da online danışmanlık hizmeti sunuyoruz.
  • Psikolojik değerlendirme yaparken psikolojik testleri ve diğer ölçme araç ve tekniklerini de kullanıyoruz.
  • Hedef kitlemizin ihtiyaçlarını belirlemek ve gidermek amacıyla araştırmalar yapıyoruz.
  • Psikolojik destek konusunda seminerler, konferanslar, kongreler, sempozyumlar ve benzeri faaliyetler düzenlemeyi; geliştirici, önleyici, eğitici programlar düzenlemeyi ve üniversite personelimize yönelik eğitim çalışmaları yapmayı hedefliyoruz.
  • Bütün bu faaliyetlerde bulunurken temel ilkemiz, psikoloji, psikolojik danışma ve rehberlik, sosyal hizmet gibi programların öğretim elemanları ile iş birliği içinde, bilimsel temelde ve etik kurallara uygun davranmaktır. Danışmanlık hizmetleri, onam ve gizlilik çerçevesinde yürütülmektedir.
  • Randevu almak için Randevu al’a tıklayıp bilgilerinizi girerek kayıt oluşturabilirsiniz.