Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi
26.04.2017

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlama programı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri ve Tıp Fakültesi Çocuk Kliniği hemşireleri tarafından Tıp Fakültesi Hastanesinde yatan çocuklar için Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlama programı düzenledi.  Programda Hemşirelik Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri tarafından hastanede yatan çocuklara yaptırılan “Hastane ve 23 Nisan” temalı resimlerden oluşan sergi düzenlendi. Hastanede yatan çocuklar tarafından açılışı gerçekleşen serginin izlenmesinin ardından çocuklar ve ebeveynleri palyaço ve müzik eşliğinde eğlendiler.   Programa, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmihan İlknur UYSAL, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emel EGE, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD Başkanı Prof. Dr. Dursun ODABAŞ, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nevin Zorlu, öğretim üyeleri, hemşireler, öğrenciler ve çocuklar eşlik ettiler.