Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi
03.10.2017

2017-2018 Öğretim Yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi Tanışma ve Tanıtım Programı

Sağlık Bilimleri Fakültemizin Tanışma ve Tanıtım Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi yeni akademik yıl dolayısıyla tanışma ve tanıtım programı düzenledi.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonunda düzenlenen programda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İsmihan İlknur Uysal, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İsmihan İlknur Uysal, fakültedeki öğrenci sayısının bin 345’e ulaştığını belirterek, “Sevgili gençler; gerek mesleki gerek özel yaşamınızda dürüst olun, sevginin gücüne inanın, bilgi sahibi olun, sevginizi ve bildiklerinizi paylaşın, etrafınızdaki kişilerle dayanışma içinde olun,  teknolojiyi verimli kullanın, sabırlı olun, zararlı alışkanlıklardan uzak durun ve en önemlisi iyi insanlar olun. Yeni bir sürecin başındasınız, en iyi şekilde bu süreci tamamlamaya gayret edin. Vatanımızın birliğini, bölünmez bütünlüğünü korumak için çalışan ve hatta canlarını feda edenleri, şehitlerimizi, köklerinizi, kültürünüzü unutmadan sizlere emanet edilen mirası güçlendirerek geleceğe taşımayı hedefleyin.” dedi.

Fakültenin fiziki altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Kişisel ve mesleki gelişmenin ömür boyu sürmesi gerektiğini ifade eden Yüksek, öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından Fakültemizde kurulan ; Sağlık, Sosyal Yaşam ve Kariyer Topluluğu, Sağlık için El Ele Topluluğu, Sağlıklı Beslenme Topluluğu ve Sosyal Hizmet Etkileşim öğrenci topluluklarının tanıtımı yapıldı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güçlü’nün konuşması ve ikramların ardından program sona erdi