Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi
10.04.2018

8 Nisan 2018 - "Şehrin Fizyoterapistleri Şehrin FTR Öğrencileri ile Buluşuyor" Etkinliği

Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi Rehabilitasyon Bölümü ile Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Topluluğunun “8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Günü” için düzenlediği "Şehrin Fizyoterapistleri Şehrin FTR Öğrencileri ile Buluşuyor Etkinliği" nde fizyoterapistler ve fizyoterapi öğrencileri buluştu.

Mezunlar ile öğrenciler arasında köprü kurmayı amaçlayan etkinliğe şehrin birçok hastane ve kurumlarından 40’a yakın fizyoterapist ve 150’ye yakın öğrenci katıldı. 

NEÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabiltasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gökmen YAPALI fizyoterapistlerin ve öğrencilerin gününü kutlayarak bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı. Özellikle meslek bilincinin oluşabilmesinde ve kariyer planlamasında bu tür etkinliklerin yararlarına dikkat çekti. 

Devamında ise Türkiye Fizyoterapistler Derneği Konya İl Temsilcisi Murat ÖZ,  konuşmasında derneğin çalışmalarından ve derneğin gündeminde yer alan güncel konulardan bahsetti. Derneğin fizyoterapi öğrencilerine yönelik oluşturduğu Gençlik Komisyonları hakkında bilgi verdi.

Fizyoterapistler ve fizyoterapi öğrencileri, etkinlik yemeği ardından pasta keserek birbirilerini kutladılar. Etkinliğe katılan öğrencilere çekilişle hediyeler verildikten sonra program sona erdi.