Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi
23.11.2023

Sosyal Hizmet Bölümü Tarafından Düzenlenen "Kadına Yönelik Şiddette Sosyal Hizmet Müdahalesi" Konulu Seminer Gerçekleştirilmiştir

Fakültemiz Sosyal Hizmet Bölümü tarafından düzenlenen "Kadına Yönelik Şiddette Sosyal Hizmet Müdahalesi" konulu seminer, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü'nden Sosyal Çalışmacı Edibe GÜYEN'in katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Moderatörlüğünü Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kübra KÜÇÜKŞEN'in üstlendiği etkinlikte, kadına yönelik şiddetin dünyada ve ülkemizdeki boyutu, türleri, kadına yönelik şiddetle mücadelede kullanılan mevcut hizmet modelleri ve kapsamları üzerinde durulmuştur. Programın son bölümünde katılımcıların soruları yanıtlanmış ve ardından konuğumuza plaket takdimi yapılarak etkinlik sonlandırılmıştır. Programın hazırlanmasında emeği geçen ve programa katılan herkese teşekkür ederiz.