Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi
05.12.2023

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Fakültemiz Sosyal Hizmet Bölümü Tarafından Düzenlenen "Ruhsal ve Duygusal Engellilik" Konulu Webinar Gerçekleştirilmiştir

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Fakültemiz Sosyal Hizmet  Bölümü tarafından düzenlenen "Ruhsal ve Duygusal Engellilik" konulu webinar gerçekleştirilmiştir. Konuk SHU Dr. Salih KARİP tarafından, engellilik, ruhsal ve duygusal engellilik tanımı, toplum ve ruh sağlığı merkezleri, damgalama ile mücadele, ruhsal ve duygusal engelli bireylere bakım verenlerin psikososyal durumları, ruhsal ve duygusal engelli bireylerin hakları ve mevcut sosyal hizmet modelleri hakkında bilgiler verilmiştir. Programda emeği geçen ve programa katılan herkese teşekkür ederiz.