Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi
13.12.2023

Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencileri Tarafından "Konya Şehir Hastanesi Yerinde Gözlem Uygulaması" Gerçekleştirilmiştir

Sağlık Yönetimi Bölümü 2. sınıf öğrencilerimiz, Doç. Dr. Ş. Didem Kaya sorumluluğunda yürütülen Sağlık Hizmetleri Yönetimi Dersi kapsamında uygulama deneyimi elde etmelerini sağlamak amacıyla sorumlu hocamızın gözetiminde 11.12.2023'de Konya Şehir Hastanesi'ni ziyaret ettiler. Hastane Konferans Salonu'nda hastane tanıtım gösterimi ile başlayan program, şehir hastanesi yapısı ve yönetimine dair açıklayıcı bir sunum ile devam etmiştir. Öğrencilerin önemli deneyim elde ettiği ziyaret oldukça verimli geçmiştir. Ziyarete ev sahipliği yapan şehir hastanesi yönetimine ve hastane eğitim hizmetleri birimine teşekkür ederiz.