Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi
03.06.2024

Doç. Dr. Kübra KÜÇÜKŞEN’in koordinatörlüğünde, "Gülen Yüzler: Çocuklara Neşe Etkinliği" Etkinliği

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yatarak ve  ayaktan tedavi gören çocuk hastalar için Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Yerleşkesi’nde, Doç. Dr. Kübra KÜÇÜKŞEN’in koordinatörlüğünde Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri ile müzik eşliğinde palyaço gösterisi, el yüz boyama ve oyun  etkinliği düzenlenmiştir. Program sonunda yatarak tedavi gören çocuk hastalara oyuncak dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Bu etkinliğimize destek sağlayan Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yönetimine, oyuncak desteği sağlayan öğretim elemanlarımıza, öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.