Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
06.07.2023

Ağız Diş Sağlığı Programı Öğrencilerimizle Afetzede Çocuklarımızla Tanışma Programında buluştuk

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Dişçilik Hizmetleri, Ağız ve Diş Sağlığı Programı 2022-2023 eğitim, öğretim yılı Gönüllük Çalışmaları dersi kapsamında 1.sınıf öğrencilerimiz, ‘‘Afetzede çocuklar ile tanışma programı’’ adlı etkinliğe gönüllü katılarak çocukları eğlendirdiler. Programa üniversitemizden Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet Tuğrul Yılmaz ve Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Ali Altındağ hocamız katıldı.
Konya Kızılay Karatay şubesi ile birlikte düzenlenen etkinlik kapsamında, öğrencilerimizin ve hocalarımızın hazırlamış olduğu yaş pasta ve el yapımı ikramlar sunulmuş olup, palyaço ile eğlence, el ve yüz boyama, sandalye kapmaca, halk oyunları, voleybol gibi oyunlara yer verildi. Programımıza eşlik ederek, afetzede öğrencileri ve bizleri eğlendiren değerli Öğr.Gör. Osman Bozdemir hocamıza teşekkür ediyoruz.
Etkinlik sonunda, bölüm başkanımız Dr.Öğr.Üyesi Ali Altındağ ve ders sorumlusu hocamız  Öğr. Gör. Dr. Şerife Eylül Duman çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.