Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
27.10.2023

Öğrencilerimiz Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Gerçekleşen Seminere Katıldı.

Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Şerife Eylül Duman ve Öğr. Gör. Yasemin Öztürk’ün katkılarıyla İlk ve Acil Yardım Programı ile Ağız ve Diş Sağlığı programında eğitim görmekte olan öğrencilerimiz Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gerçekleşen seminere katıldı. Sayın Melike Kocalar tarafından “Enfeksiyon ve Tıbbi Atık Yönetimi”, Sayın Türker Çınar tarafından “Hasta ve İletişim” ve Sayın Hasan Uygur Koç tarafından “TYD-İKYD ve Mavi Kod Uygulamaları” konulu eğitimler verilmiştir. Katkılarından dolayı tüm değerli konuşmacılara meslek yüksekokulumuz adına teşekkür ederiz.