Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
09.05.2024

AMBULANS DONANIMLARI FARKINDALIĞI

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı 1. Sınıf öğrencileri 09.05.2024 tarihinde Ambulans Servisi Eğitimi -II- dersi kapsamında Konya İl Sağlık Müdürlüğü Lojistik Destek Birimi ziyaretinde bulunmuşlardır. Etkinlik kapsamında Konya İl Sağlık Müdürlüğü Meram Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Önder GÖNEN tarafından öğrencilere ‘’ mekanik ventilatör kullanım eğitimi’’ ve Yenidoğan Hemşiresi Hacer PEKER tarafından ‘’Ambulans donanımları, Kuvöz sedye ve ventilatörü kullanımı eğitimi’’ verilmiştir.Düzenlenen etkinliğe katılım ve desteklerinden dolayı Konya İl Sağlık Müdürlüğü Meram Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Önder GÖNEN’e, Yenidoğan Hemşiresi Hacer PEKER’e ve Acil Tıp Teknisyeni Osman ÇAKIR’a Meslek Yüksekokulumuz adına teşekkür ederiz.