Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
22.05.2024

2023-2024 Mezuniyet Töreni

   Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 3. Mezunlarını Uğurladı.Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2023-2024 eğitim öğretim yılını coşkulu bir mezuniyet töreni ile kapattı. Düzenlenen törene Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Faruk AKÇA, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Osman KILIÇ, Tıp Fakültesi Hastanesi Başmüdürü Hakan KABAN ve Sağlık Memuru Mehmet AY, Meram Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Önder GÖNEN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tuğrul YILMAZ ile Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali ALTINDAĞ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa KARABULUT, okulumuz hocaları, öğrenciler ve kıymetli aileleri katılım göstermiştir.

   Programda açılış konuşmasını yapan Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tuğrul YILMAZ öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar dileyerek mezuniyetlerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

   Törende; İlk ve Acil Yardım ve Ağız ve Diş Sağlığı Programı öğrencileri mezun olmalarının sevincini aile ve arkadaşlarıyla paylaştılar.

   Törenle, MYO’nun mezun olan öğrencilerine mezuniyet belgeleri takdim edildi. Duygulu anların yaşandığı mezuniyet töreni öğrencilerin hep birlikte kep atmaları ile son buldu.