Elektronik ve Otomasyon Bölümü
21.09.2020

STAJ DOSYASI TESLİM DUYURUSU

1. Staj Dosyaları; aşağıdaki adrese posta yoluyla veya elden teslim edilecektir.(Elden teslim edecek arkadaşlar Öğrenci işlerine teslim edebilirler.)

Alıcı: Öğr.Gör. Mehmet Selman GÖKMEN

Adres: Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu  Anabağlar Mahallesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi, No:19 Seydişehir/KONYA

2. Staj dosyalarınızın bütün sayfalarının fotoğrafını çekerek veya fotokopisini çektirmek suretiyle elinizde de bir nüshasını bulundurunuz.

3. Staj dosyasını doldurma esaslarına göre doldurduğunuza emin olduktan sonra gönderiniz.

Sicil fişi (Ek 4) onaylı imzalı mühürlü olmasına dikkat ediniz.

İş yeri devam çizelgeleri imzalı olacak.

Staj defterlerinin imza ve mühür gerektiren kısımlarında eksik olmasın.

Süresi içerisinde teslim edilmeyen dosyalar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Değerlendirme işlemleri Covid- 19 salgını nedeniyle gönderilen dosyalar üzerinden yapılacaktır.

Son teslim tarihi: 06.Ekim.2020 Mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Mekatronik Programı Staj Sorumlusu