Yönetim ve Organizasyon Bölümü

Seydişehir Meslek Yüksekokulu
Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu 1989 Yılında Açılmış Olup Bünyesinde Makine ve Metal Teknolojileri, Tasarım, Bilgisayar Teknolojileri, Elektronik ve Otomasyon, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri, Elektrik ve Enerji, Yönetim ve Organizasyon Bölümlerini bünyesinde barındırmaktadır.
Meslek Yüksekokulumuzun amacı meslek içi eğitim vererek, ulusal ve evrensel değerler ışığında her türlü bilgi ve beceriye sahip teknikerler yetiştirmektir.
1989 yılından bu yana eğitim öğretime devam eden okulumuz ülkemizin ara elemanı ihtiyacını karşılamak üzere eğitim verdiği bölümlerde, atölye ve laboratuvar donanımlarını bünyesinde barındırmaktadır.
Seydişehir Meslek Yüksekokulu;
  • Uluslararası standartlarda eğitim verir,
  • Yeşili ve doğası ile Torosların eteğinde güzel bir Meslek Yüksekokulu binası ile hizmet verir,
  • Çift anadal  uygulamaları vardır,
  • Öğrenciler değişim programlarından (Erasmus, Mevlana, Farabi) yararlanabilir,
  • Spor ve sosyal tesis imkânları vardır.
Fiziki Yapı
Yüksekokulumuzda,
  • 4 adet Bilgisayar Laboratuvarı
  • 1 adet Elektrik Laboratuvarı
  • 1 adet Mekatronik Laboratuvarı
  • 1 adet Makine Laboratuvarı
  • 1 adet Otomotiv Laboratuvarı
  • 2 adet Grafik Tasarım Atölyesi
  • 1 adet Fotoğrafçılık Stüdyosu
  • 1 adet Teknik Resim Çizim Sınıfı
  • 1 adet Amfi
  • 1 adet Konferans Salonu
  • 1 adet Kantin mevcuttur.
 Ayrıca, Yerleşkemizde sentetik çim saha, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne ait 250 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu mevcuttur.