Turizm İşletmeciliği Bölümü
25.05.2024

Turizm İşletmeciliği Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümü 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni, 23 Mayıs 2024 tarihinde saat 09.30'da Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Havuzbaşı etkinlik alanında büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Mezun öğrencilerimizin alana davet edilmesiyle başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı töreninin ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fatma Arslan'ın konuşması ile devam etti. Mezun öğrencilerimize Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ceyhun Can Özcan ile bölüm öğretim üyeleri Doç. Dr. Kevser Çınar ve Dr. Öğr. Üyesi Aynur Gülenç Birsen tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi. Kep atma ile son bulan törende, mezun öğrencilerimiz sevinçlerini hocaları, aileleri ve arkadaşları ile paylaştı. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.