Veteriner Fakültesi
15.10.2021

Fakültemizin Resmi Açılış Töreni Yapıldı.

Hayırsever İş insanı Mustafa Özşenol tarafından yaptırılan Fakülte binamızın resmi açılış töreni Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Dr. Metin Kıratlı’nın teşrifleriyle gerçekleştirildi. 


Açılış töreninde ilk olarak konuşan hayırsever iş insanı Mustafa Özşenol, babasının hayali olan eğitim yuvasını gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu belirtti. 
Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu konuşmasında, Fakültemizin açılışında emeği geçen Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’ya ve Hayırsever Mustafa Özşenol’a teşekkür etti. Üniversiteyi hem fiziki hem de akademik olarak daha ileriye taşımak için yoğun çaba sarfettiklerini, Ereğli Kampüsünün açılan fakülte ve bölümlerle büyümeye devam edeceğini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu konuşmasının ardından Hayırsever Mustafa Özşenol’a plaket sundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Valisi Vahdettin Özkan'ın konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Dr. Metin Kıratlı bu açılış töreni için memleketi Ereğli'de olmaktan mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu ifade etti. Hayırsever Mustafa Özşenol’a eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti. Açılışı yapılan binada öğretim gören Veteriner Fakültesi öğrencilerine de eğitimleri süresince ve mezun olduktan sonra da başarılar diledi. Ülkemiz için emek veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese ayrı ayrı sonsuz şükranlarını sunduğunu ifade etti.
Yapılan protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelesı kesildi ve fakülte binamızın gezilmesi ile tören sona erdi.