Veteriner Fakültesi
08.06.2023

Hayvan Besleme Buluşmaları

Fakültemiz ile Konya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Ereğli Belediyesi işbirliğinde Ereğli İlçesi Beyköy'de küçükbaş hayvan yetişticilerine yönelik "Hayvan Besleme Buluşmaları" toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıya Fakültemiz İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nuri ALTUĞ, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Dr. Hasan Hüseyin ŞENYÜZ, Konya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği temsilcisi Şirin ERBEY, Ereğli Belediyesi Veteriner Hekimi Ali Ersin GÜMÜŞ ve Beyköy küçükbaş hayvan yetiştiricileri katılmıştır. Küçükbaş hayvanlarda bakım, besleme, koruyucu hekimlik, hastalıklar, paraziter mücadele ve sahipsiz hayvanlarla mücadele hakkında bilgi verilmiştir. Toplantıya katılan yetiştiricilerimize ve katkılarından dolayı Konya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Ereğli Belediyesine teşekkür ederiz.