Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
05.05.2020

Staj Belgeleri Teslimi Hk.

Merhaba Arkadaşlar,

Bilindiği gibi tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi (salgın) süreci nedeniyle sizleri mağdur etmemek ve işinizi kolaylaştırabilmek adına staj süresince gerekli olacak belgelerin dijital ortamda temini ve teslimi üzerine bir hazırlık yaptık.

İlk olarak firmaların imzalı olarak talep ettiği EK-2:Zorunlu Staj Belgesi’nin komisyon üyelerinden birinin imzalamasına gerek kalmadan E-imza ile Staj Komisyon Başkanı tarafından imzalanarak zorunlu staj yapacak öğrenci listesi bölüm web sayfasında duyurulmuştur. Ayrıca firmaların kolay takip yapabilmeleri adına EK-2 belgesine eklenen QR-Kodla doğrulanması sağlanmıştır.

Staj sürecinin başlayabilmesi ve sigortaların yapılabilmesi için teslim edilmesi gereken EK-1, EK-2 ve Staj Günleri Takvimi belgelerine bölüm web sayfasının Staj sekmesinden ulaşabilirsiniz. Bu belgelerin eksiksiz ve tam bir şekilde doldurulup imzalanması ek esaslarda belirlenen kurallara göre gerçekleştirildikten sonra belgeler taratılarak Mesleki Staj-1 ve Mesleki Staj-2 dersleri için açılan classroomlara yüklenmelidir. Sigortanızın yapılabilmesi için, stajınızın başlama tarihinden en az 15 gün öncesinden evraklarınızı sisteme yüklemiş olmanız gerekmektedir.

Classroomlara dijital olarak yüklenen belgeler Staj Defterlerinin teslimi sırasında Staj Komisyonuna elden teslim edilecektir ve bu durum öğrenci sorumluluğundadır.

Staj Komisyonu olarak başarılı ve verimli bir staj dönemi geçirmenizi diler ve bu zorlu süreçte sağlıklı kalmanızı temenni ederiz.

Staj Komisyonu          

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

05.05.2020

Classroom Kodları:

Mesleki Staj-1 (30 GÜN): wvyhaan

Mesleki Staj-2 (20 GÜN): txhkpfv