Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
08.02.2021

2020 - 2021 Bahar Yarıyılı Proje Dersleri

Bölümümüz eğitim ve öğretim müfradatında bulunan BIL308 kodlu  "Bilgisayar Mühendisliği Uygulama Tasarımı" ve BIL404 kodlu "Bilgisayar Mühendisliği Uygulamaları 2" dersleri için proje formu ile proje değerlendirme formu aşağıdaki linklerden paylaşılmıştır. Bu dersleri alan öğrencilerimizin aktif eğitim ve öğretim döneminin başlamasına mütakip Proje Formunun ilk dört bölümü doldurup  eğitim ve öğretim döneminin ilk haftası pazar günü saat 23:59'a kadar hem danışmanlarına hemde [email protected] adresine mail atmaları gerekmektedir. Mail atmayan veya geç mail atan öğrencilere, proje değerlendirme formundaki "Proje konusu ve çalışma planının belirlenmesi" maddesini yerine getirmediği kabul edilip, aktif dönemdeki sınavlarda 10 puan üzerinden 0 puan verilecektir. Proje yapım aşamasında öğrenci 5. maddedeki  Projenin Yapım Aşamaları maddesini proje formunda açıklandığı gibi haftalık olarak doldurarak vize, final ve bütünleme sınavlarına formun son halini (ilgili haftaya kadarki kısmı doldurulmuş şekilde) çıktı alarak getirecektir.

Proje Formu

Proje Değerlendire Formu

BIL404 kodlu "Bilgisayar Mühendisliği Uygulamaları 2" dersi için ilk dönem atanan danışmanlar ile devam edilecektir. BIL308 kodlu  "Bilgisayar Mühendisliği Uygulama Tasarımı" dersi için danışmanlık yapacak öğretim üyelerinin bilgileri aşağıdaki listede verilmiştir. Dersi alacak öğrencilerimizin kendilerine danışmanlık yapmasını istediği öğretim üyesi ile mail yoluyla iletişime geçerek öncelikle anlaşma sağlamaları sonrasında projelerini belirleyip proje öneri formlarını yukarıda anlatıldığı gibi doldurup göndermeleri beklenmektedir.

Prof. Dr. Sabri KOÇER [email protected]
Doç. Dr. Hüseyin HAKLI [email protected]