Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
23.06.2021

Staj ile İlgili Önemli Duyuru

Dekanlığımızdan gelen son yazıya istinaden staj ile ilgili aşağıda belirtilen hususlarda değişiklik olmuştur.

1)  e-devlet uygulamasında bulunan SPAS Müstehaklık Sorgulama (Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) sisteminden alınacak “Sağlık Provizyon ve Aktivasyon Sistemi ( SPAS ) Müstehaklık Belgesi” alarak, stajdan önce teslim edilmesi gereken belgeler ile birlikte sisteme yüklemeniz gerekmektedir. Daha önce sisteme belgelerini yükleyen öğrencilerimiz bu belgeyi de hızlı bir şekilde muhakkak eklemelidir.

2) Yeşil Kart sahibi iseniz, Staj SigortaTablo_2021 isimli excel dosyasında belirtiniz.

3) Belgelerini tamamlayıp gönderen öğrencilerimiz final sınavlarının bitiminden itibaren stajına başlayabilir.