Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
16.09.2021

BIL403-Bilgisayar Mühendisliği Uygulamaları -1 Dersi Danışman Tercihi Hk.

Bilgisayar Mühendisliği Uygulamaları – 1 dersi danışman belirlenmesi en geç 04.10.2021 23:59 tarihine kadar tamamlanmalıdır. Öğrencilerin aşağıda listesi verilen Danışman hocalar ile iletişime geçerek danışmanlık konusunda anlaşmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar herhangi bir danışman ile anlaşamayan öğrencilere 05.10.2021 tarihinde kontenjanı dolmayan hocalar içerisinden rasgele danışman atanacaktır. Danışman atamaları listesi aynı gün içerisinde bölüm web sayfasında yayınlanacaktır. Danışman belirlendikten sonra danışman ile beraber belirlenen proje konusu için Proje Formu doldurulup (danışmanın da onayı alındıktan sonra) 10.10.2021 23:59' a kadar [email protected] adresine mail atılması gerekmektedir.

Danışman Listesi
  1. Prof. Dr. Sabri KOÇER
  2. Doç. Dr. Mehmet HACIBEYOĞLU
  3. Doç. Dr. Hüseyin HAKLI
  4. Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Merve ACILAR
  5. Dr. Öğr. Üyesi Mohammed Hussein IBRAHIM
  6. Dr. Öğr. Üyesi Özlem ERDAŞ ÇİÇEK
  7. Dr. Öğr. Üyesi Şaban GÜLCÜ
  8. Arş. Gör. Dr. Murat KARAKOYUN

Not: Hocaların mail adreslerine bölümün web sayfasından erişilebilir.