Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
20.09.2022

BIL403 Bilgisayar Mühendisliği Uygulamaları-I Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

BIL403 Bilgisayar Mühendisliği Uygulamaları-I dersi için öğrenci danışman dağılımı tamamlanmıştır (Listeye erişmek için tıklayınız). Öğrencilerin danışmanları ile belirledikleri proje konusu için Proje Formunun ilk dört maddesinin doldurularak ve form ismini ogrenciNo_AdSoyad olacak şekilde yazarak danışmanın da onayı alındıktan sonra 25.09.2022 saat 23:59'a kadar yüklenmesi gerekmektedir. Yükleme işlemi, classroom üzerinden açılan 22-23_BIL403-Bilgisayar Mühendisliği Uygulamaları I dersine “ysko4wo” şifresi ile kayıt olunarak Proje Formu isimli ödevin altına yapılacaktır. Yükleme işlemini belirten tarihlerde yapmayan öğrencilerin sınavları (vize/final/bütünleme) dönem boyunca 90 puan üzerinden değerlendirilecektir.