Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü
24.05.2023

Yaz Stajı Hakkında Yeni Duyuru

Yaz stajı için ek-1, ek-2 ve provizyon belgelerini (e-devletten alınıyor, müstehaklık belgesi olarak da geçiyor) doldurup, firmanıza imzalatıp classrooma 27.05.2023 tarihine kadar yüklemeniz gerekmektedir.
Zorunlu staj belgesini eğer kurumunuz isterse buradan imzalanmış taratılmış şekilde indirip, verebilirsiniz.
Ek-3 Sicil fişinin de imzalanmış ve taratılmış halini indirip kurumunuza vermeniz gerekmektedir. Staj sonunda kapalı zarf içinde teslim alıp staj defteri ile okula getirmeniz gerekmektedir.
Okul döneminin hibrit olması sebebiyle belgeler taratılıp sizlerin kullanımına açılmıştır.  Eğer ki kurumunuz herhangi bir belgeyi ıslak imzalı olarak ister ise okula gelip staj komisyonu üyelerinden (Prof.Dr. Mehmet Akif ERİŞMİŞ, Arş.Gör. Nurcan YARAR, Ar. Gör. Ahsen ULUTAŞ) birine imzalatıp temin edebilirsiniz.