Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü
14.05.2024

KARİYER GÜNLERİ - TÜRK TELEKOM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğretim Üyeleri Kariyer Günleri Etkinliğinde Öğrencilerle Buluştu

Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinde, bölümümüz öğretim üyeleri Prof. Dr. Havvanur Uçbeyiay, Prof. Dr. Hidayet Oğuz ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih Aydın'ın sunumlarıyla üniversitemiz ve bölümümüz tanıtıldı.

Etkinlikte, öğrencilere üniversitemizin ve bölümümüzün akademik programları, olanakları ve kariyer fırsatları hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Profesyonel deneyimleriyle öne çıkan öğretim üyeleri, öğrencilere gelecekleriyle ilgili önemli ipuçları verdi.

Kariyer Günleri programı, öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen önemli bir etkinlik olarak dikkat çekti. Üniversitemizin ve bölümümüzün sunumu, öğrenciler arasında ilgiyle karşılandı ve katılımcılar arasında etkili bir bilgi alışverişi gerçekleşti.

Bu tür etkinliklerin öğrencilerin kariyer planlamalarına katkı sağlaması ve onları geleceklerine hazırlamada önemli bir rol oynaması beklenmektedir. Katılımcı öğretim üyelerine, etkinliğe destek veren Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimine ve kıymetli öğrencilere teşekkürlerimizi sunarız.