Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü
17.05.2024

TEBRİK

Tebrik

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından büyük bir özenle organize edilen voleybol turnuvasında, Mühendislik Fakültesi kız voleybol takımımız üstün bir performans sergileyerek final maçında ikincilik elde etmiştir. Öğrencilerimizin azim ve kararlılıkla sürdürdükleri bu mücadelenin sonucunda, takımımız büyük bir başarıya imza atmıştır.

Takımımızın bu önemli başarısında emeği geçen ve onları her adımda destekleyen takım hocamız Araştırma Görevlisi Dr. Ahmet Burçin BATIBAY’a ve özverili çalışmaları ile takım ruhunu en iyi şekilde yansıtan tüm öğrencilerimize içtenlikle teşekkür ederiz. Ayrıca, bölümümüz öğrencilerinden Sudenur KAYA ve Sudiye YILMAZ da takımda yer alarak bu başarıya önemli katkılarda bulunmuşlardır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mühendislik Fakültesi kız voleybol takımımızın elde ettiği bu değerli ikincilik derecesiyle gurur duyuyor, gelecekteki tüm müsabakalarda da aynı azim ve başarıyı devam ettirmelerini temenni ediyoruz.