Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü
24.05.2024

2023-2024 MEZUNİYET TÖRENİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü, 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Tören, bölüm başkanımızın anlamlı konuşmasıyla başladı ve bölüm öğretim üyelerimizin mezun öğrencilere diplomalarını takdim etmesiyle devam etti. Öğrencilerimizin aileleri de bu özel günde onlarla birlikte olup mutluluklarını paylaştı.

Bölüm başkanımız, konuşmasında öğrencilerimize hitap ederek, onların eğitim hayatları boyunca göstermiş oldukları azim ve başarılarından övgüyle bahsetti. Ayrıca, mezunlarımızın iş hayatında da aynı başarıyı sürdüreceklerine olan inancını dile getirdi. Tören boyunca, bölüm öğretim üyelerimiz de öğrencilerimizle gurur duyduklarını belirterek, onların gelecekteki kariyerlerinde her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

Mezuniyet töreninde öğrencilerimize diplomaları tek tek takdim edildi ve bu anlar fotoğraflarla ölümsüzleştirildi. Törene katılan aileler, çocuklarının bu mutlu günlerinde yanlarında olarak onlara destek oldular ve gurur dolu anlar yaşadılar.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü olarak, mezunlarımızın gelecekteki tüm başarılarını kutlar, onları tebrik ederiz.