Ereğli Ziraat Fakültesi
21.11.2022

Fakültemiz Yönetimi ve Biyosistem Mühendisliği Bölümünden öğrencilerimiz Growtech 2022 Fuarına katıldık.

Fakülte olarak katılım sağladığımız; Growtech 20.Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı, 24-27 Kasım tarihleri arasında Antalya’da Anfaş Fuar Merkezi’nde yapıldı. Fuar Dünya tarım profesyonellerinin katılım sağladığı bir lokasyon. Çok sayıda yerli ve yabancı firmanın katıldığı fuarda yeni gelişen teknolojiler ve uygulamaları görme ve yerinde test etme imkanı bulduk. Ayrıca Tohumculuk konusunda üretim ve ıslah yapan firmaların topraklı ve topraksız seralarını görme ve inceleme imkanı bulduk. Yüksel ve Selko tohumculuk firmalarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.