Gıda Mühendisliği Bölümü
02.11.2018

UNIKOP

6. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve KOP Bölgesi Üniversiteler Birliğinin (UNİKOP) ortaklaşa düzenlediği VI. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu Necmettin Erbakan Üniversitesinin (NEÜ) ev sahipliğinde 26-28 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı yaptığı açılış konuşmasında, üniversiteleri farklı alanlarda destekleme gayreti gösterdiklerini söyleyerek sempozyumdan çıkan çözüm önerilerinin kendi rekabet güçlerini artıracağını kaydetti. Bölgede başlayan sürecin yaygınlaşarak ülkenin çoğu yerine ulaştığını söyleyen Bostancı, bu ortak çalışma kültürü için UNİKOP çatısı altındaki üniversitelere, akademisyenlere, idarecilere ve öğrencilerine teşekkür etti.

26 Ekim açılış töreni konuşmalarının tamamı için tıklayınız.

Gıda Mühendisliği Bölümünden Yoğun Katılım

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Gıda Mühendisliği bölümü öğretim üyelerinin pek çok oturuma başkanlık yaptığı sempozyuma, bölüm yüksek lisans ve doktora öğrencileri yoğun katılım sağladı. Yaptıkları çalışmaları sunan konuşmacılara, oturum başkanları tarafından sertifikaları takdim edildi.