Gıda Mühendisliği Bölümü
14.04.2019

Öğrencilerimizin Toplumsal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam Projeleri

Gıda Mühendisliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerimizden "Gülay AKTAŞ, Şeyma AÇAR, Maşide Nur ŞENSOY, Hilal YAVUZ ve Nesrin GEDERET" "Toplumsal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam Dersi" kapsamında, Neşeli Kitaplar Projeleri ile topladıkları kitapları, THY Genel Müdürlüğünden de ulaşım desteği alarak, Bitlis İlimizdeki Şehit Sedat Aktaş Arıdağ İlköğretim Okulunun Kütüphanesi ulaştırdılar. Kütüphaneleri için kitap ihtiyacı olan minik kardeşlerimizi sevindirdiler. Kendilerini tebrik ederiz.

Gıda Mühendisliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerimizden "Sena ÖZCAN, Betül UĞURLU, Gamze BAYAR ve Zekiye KARA" "Toplumsal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam Dersi" kapsamında, ÖZEL PEMA KOLEJİ'NDE minik kardeşlerimize sağlık beslenme konusunda bilgi verdiler. Kendilerini tebrik ederiz.