Türkiye Gençlik Hareketi Konya Ekibinden Rektörümüze Ziyaret

28.02.2014

Türkiye Genç  ( T-GENÇ ) hareketi Konya teşkilatı Koordinatörü Elif Şeker ve beraberindeki heyetle birlikte Rektörümüzü makamında ziyaret etti.  Yapılan ziyarette çalışmalar hakkında Rektörümüzü bilgilendiren Elif Şeker şunları söyledi;  “  Konya T-Genç kurulalı henüz  iki ay oldu. Bu iki ay içinde gönüllüler her türlü alanda sunumlarını yaptılar.  ‘’ Kulağın Üşümesin Kardeşim " projesi için çalışmalarını sürdürmekteler.  Mart ayında  ‘Yarının Liderleri’ projesini başlatacaklardır.  Sosyal sorumluluk kapsamında farkındalık oluşturmak ve kalıplardan uzak bir gençlik hedefiyle ülkemiz ve milletimizin menfaatine güzel işler yapılması için projeler üretmeye ve uygulamaya çalışıyoruz.  Kısa süre içerisinde Konya olarak yapılanmamızı tamamlayarak, gerçekleştirdiğimiz ve hedeflediğimiz projelerimizi Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e aktarmak için bu ziyareti gerçekleştirdik.  Projelerimiz hakkında görüşlerini, fikirlerini aldık.  Kendisinin derin vizyon ve ufkundan istifade etmek için notlar aldık, dinledik.  Bize çok değerli gördüğümüz bu fırsatı vermesinden dolayı Rektörümüze minnettarız, şükranlarımızı sunuyoruz.“

Rektörümüz Şeker’de  gençlerin ülkenin geleceği olduğunu onları güzel projelerin içerisinde görmekten son derece mutlu olduklarını belirterek :  “ Öğrenim hayatı boyunca sosyal projelerde yer  alarak kişinin kendisini geliştirmesi çok önemlidir.  Beni ziyarete gelen bu gençlerdeki bu enerji ve sinerjiyi görmekten ayrıca çok mutlu oldum. Onların geleceğe dair güzel projelerini dinledim, fikirlerimle katkıda bulunmaya çalıştım.  Üniversite olarak sosyal faaliyetleri çok önemsiyor ve bu konuda öğrencilerimize destek vermeyi  görev biliyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri, geleceğe dönük  güzel fikir ve faaliyet planları için bende bu genç kardeşlerimi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamıyla kolaylıklar diliyorum.”   dedi. 

Rektörlük Makamında yapılan görüşmelerin ardından heyet, Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın'la birlikte öğle yemeği yedi.

Türkiye Gençlik hareketinin faaliyetleri www.tgenc.org adresinden takip edilebilir.

 

Paylaş