Mekatronik Mühendisliği Bölümü
17.01.2024

İşyeri Eğitimi Hakkında

İşyeri Eğitimi dersi ile ilgili aşağıdaki hususlara dikkat edilecektir.

1. İşyeri Eğitimi dersini alacak öğrenciler İşyeri Eğitimi Sözleşmesini (Form 01), İşyeri Egitimi Sigorta Tablosunu ve E-Devletten alınan SPAS belgelerini eksiksiz bir şekilde dolduracaklar/doldurtacaklar ve linkteki İşyeri Eğitimi Evrakları klasörü içerisine sıkıştırılmış tek dosya şeklinde yükleyeceklerdir.
2. Yüklenecek dosyaya "Öğrenciİsmi_ÖğrenciNumarası" (örneğin AhmetMert_111111111) şeklinde isim verilecektir.
3. Dosya yükleme işlemi 29 Ocak 2024 tarihine kadar tamamlanmış olacaktır.
4. Dosyalar Bölüm İşyeri Eğitimi Komisyonu tarafından incelenecek, eksik evrak veya işyeri eğitimi için uygun bulunmayan firma/kurum nedeniyle başvurusu kabul edilmeyen öğrenciler ilan edilecektir.
5. Başvurusu kabul edilen öğrenciler İşyeri Eğitimi Değerlendirme Formunu (Form 02) Bölüm İşyeri Eğitimi Komisyonu üyelerine ıslak veya e-imza ile imzalattıktan sonra bu formu işyerlerine teslim ederek işyeri eğitimlerine başlayabileceklerdir.
6. Belgelerin asıllarını muhafaza etmek öğrencilerin sorumluluğundadır. İstenildiği takdirde Bölüme/Kuruma teslim etmekle yükümlüdürler.
7. İşyeri Eğitimi ile ilgili tüm belgeler bu linkten indirilebilir.
8. Birinci maddede belirtilen dosya yükleme işlemi ise bu linkten yapılabilir.