Mekatronik Mühendisliği Bölümü
31.05.2024

İşyeri Eğitimi Değerlendirme Süreci

İşyeri Eğitimi Değerlendirme Süreci

İşyeri eğitiminin değerlendirilmesi aşamasında aşağıdaki hususlara dikkat edilecektir. 

1. Öğrenciler, işyeri yetkilileri tarafından imzalanan ve kapalı zarf içerisine koyulan İşyeri Eğitimi Değerlendirme Formununun (Form 02), en geç 7 Haziran Cuma günü saat 17.00'a kadar, elden ya da kargo ile Bölüm İşyeri Eğitimi Komisyonuna ulaştırıldığından emin olacaklardır. 
2. Öğrenciler, İşyeri Eğitimi Yönergesine göre hazırladıkları İşyeri Eğitimi Raporlarını, en geç 7 Haziran Cuma günü saat 17.00'a kadar, elden ya da kargo ile Bölüm İşyeri Eğitimi Komisyonuna teslim edeceklerdir.
3. İşyeri Eğitimi Raporları ve Değerlendirme Formları (Form 02), Bölüm İşyeri Eğitimi Komisyonu tarafından incelenecek ve değerlendirilecektir. 
4. Gerekli görülmesi halinde belirlenen öğrenciler online sunum yapacaklar ve mülakata alınacaklardır. 
5. Sunum ve mülakat her bir öğrenci için en fazla 15 dk olacak ve 13 Haziran Perşembe günü saat 10.30'da Microsoft Teams üzerinden yapılacaktır. 
6. Sunum yapması ve mülakata katılması istenen öğrencilerin listesi ve link 11 Haziran Salı günü bölüm web sayfasında yayımlanacaktır.
7. İşyeri Eğitimi Yönergesine göre, İşyeri Eğitimi Raporu ve Değerlendirme Formu (Form 02) Bölüm İşyeri Eğitimi Komisyonuna zamanında ulaşmayan öğrenciler, İşyeri Eğitiminden başarısız sayılacaklar ve tekrar almak zorunda kalacaklardır. 

Bölüm İşyeri Eğitimi Komisyonu