Mühendislik Fakültesi
02.07.2024

Tek Ders Sınav Duyurusu

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavına katılacak olan öğrencilerimiz tarafından aşağıdaki dilekçenin doldurarak imzalı ve Danışman Onaylı olarak  [email protected] adresine e-posta ile gönderilmesi veya şahsen Fakültemiz öğrenci işleri birimine getirilmesi gerekmektedir.

Dilekçeler imzalandıktan sonra tarayıcı ile taranıp gönderilmelidir. İmzası bulunmayan ve başvuru tarihlerinden önce ve sonra gelen dilekçeler kabul edilmeyecektir.

Dilekçe için tıklayınız.

Başvuru Tarihleri : 10-11-12 Temmuz 2024

Sınav Tarihi      : 22 Temmuz 2024

Sınav Takvimleri Bölümlerin Web sayfalarında ilan edilecektir.

Tek Ders Sınavı Başvuru Şartları:
Mezuniyet için staj dışında tek dersi kalan öğrenciler dilekçe ile başvurmaları halinde tek ders sınavına girebilirler.
Tek ders sınavına dersi hiç almamış olan ve devamsızlıktan kalan öğrenciler giremez.
Bu sınavlarda alınan not, ara sınav şartı aranmadan, en az CC ise öğrenci başarılı sayılır.