06.03.2018

Akademik Genel Kurul Toplantısı 06.03.2018 tarihinde yapıldı

Fakültemiz 2017-2018 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 06.03.2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER ve Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Emin AYDIN, Prof.Dr. Tahir YÜKSEK ve Prof. Dr. Önder KUTLU'nun katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda söz alan Dekanımız Sayın Prof.Dr. Adnan ÖZDEMİR Fakültemizde yürütülen eğitim öğretim çalışmaları ve bu çalışmalara ait istatistiki bilgiler ile akademik faaliyetleri kapsayan bilgileri sunmuştur. Ardından  Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin AYDIN, Prof.Dr. Tahir YÜKSEK ve Prof. Dr. Önder KUTLU soru cevap şeklinde geçen son bölümde Fakültemiz Akademisyenleri tarafından merak edilen hususları aydınlatmışlardır.