Mühendislik Fakültesi
10.07.2018

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Fakültemiz mezuniyet töreni 10 Temmuz 2018 tarihinde Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Spor Merkezi'nde saat 17:00-18:30 arasında gerçekleştirilmiştir. Tören, Dekan'ımız Sayın Prof.Dr. Mehmet Emin AYDIN, Dekan Yardımcılarımız Sayın Prof.Dr. Ali KAHRAMAN ve Sayın Doç.Dr. Murat DİLMEÇ ile fakülte öğretim elemanlarımız ve öğrenci ailelerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlanmıştır. Törende söz alan Dekanımız Prof.Dr. Mehmet Emin AYDIN mezun olan öğrencilerimizi tebrik etmiş ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilemiştir. Ayrıca dereceye giren öğrencilere ödüllerini taktim etmiştir. Ardından öğrencilerimize diplomaları verilmiş ve tören sonunda geleneksel kep atma coşkusu yaşanmıştır. Mezun olan öğrencilerimize geri kalan yaşamlarında başarılar dileriz.