Mühendislik Fakültesi
01.07.2019

Fakültemiz 2018-2019 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Mevlana Kültür Merkezi Sema Salonunda gerçekleşen mezuniyet törenimize Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oğuz Doğan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, akademisyenler ve öğrenci aileleri katıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, “Bizlere emanet ettiğiniz en kıymetli varlığınız olan evlatlarınızı bugün büyük bir gurur ve sevinçle mühendis ve mimarlar olarak mezun ediyoruz.” dedi.

Konuşmasında öğrencilere seslenen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Doğan ise, “Büyük bir ailenin mensuplarısınız. Bundan sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi mezunu olarak yolunuza devam edeceksiniz ve eminim ki bu ismi layıkıyla taşıyacaksınız. Size inanıyor ve güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından program Klasik Türk Müziği dinletisiyle devam etti. Daha sonra fakültede dereceye girenlere başarı belgesi ve plaket verildi.

Tören, tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından kep atılmasıyla sona erdi.