06.12.2023

Tebrik- ODTU VTOL 2023 Yarışması

Koç, Boğaziçi, İstanbul Teknik, Orta Doğu Teknik ve Marmara gibi saygın Üniversitelerin de yer aldığı,  Orta Doğu Teknik Üniversitesi (@METU_ODTU) tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen ODTU VTOL 2023 yarışmasında, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği öğrencilerinden Kürşat Çiçin, Kadir Arslanpınar (yüksek lisans), Ali Kankaya, Begüm Aydoğan, Beyzanur Oğul, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği öğrencilerinden Necmiye Yılmaz ve Ömer Adil Dumaniç, Makine Mühendisliği öğrencisi Halit Hakan Hızlı ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Rabia Kıratlı'dan oluşan Göktürk Ekibi (@gokturkekibi) birinci olmuştur. Değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.