19.02.2024

07.02.2024 tarihinde Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen “AKİTASK-2024 Akıllı Tarım Makineleri Ağ Oluşturma ve Sektörel İşbirliği” Konferansı'na Fakültemiz topluluklarından ETERNAL Teknoloji takımı katılım sağlamıştır. Sayın Prof. Dr. S.Savaş DURDURAN ve Elektronik Mühendisliği bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Hakkı SOY'un katılımlarıyla birlikte Mekatronik Mühendisliği bölümünden Eternal Teknoloji takımı üyeleri Yusuf BARIŞ, Mevlüt AKINCI, Berat Mert AYRANCI ve İrem DİŞCİ fakültemizi temsil etmişlerdir. Eternal Teknoloji takımının ”Akıllı Tarım” üzerine yapmış oldukları proje sunumları ve özel sektörle buluşmaları kapsamında yaptıkları çabaları içinde teşekkür ederiz.