Mühendislik Fakültesi
07.03.2024

Ortak Eğitim Koordinatörlüğü Değerlendirme ve Yeni Dönem Hazırlıkları Toplantısı

Fakültemiz Ortak Eğitim Komisyonu toplantısı, Koordinatörümüz Doç. Dr. Hüseyin HAKLI başkanlığında ve Bölüm  Koordinatörlerimizin katılımıyla 06.03.2024 Çarşamba günü saat 11:00’de Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Süleyman Savaş DURDURAN da katılım sağladı.

Toplantıda genel durum değerlendirmesi yapılarak yönergede yer alan bazı maddeler hakkında görüşüldü. Ortak Eğitim Programı sertifikasının tasarım ve imza süreçleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yeni Dönem Firma Görüşmelerine Başlanacak

Yeni dönem Ortak Eğitim Kontenjanları için firma görüşmelerine önümüzdeki hafta başlanacağı belirtildi. Öncelikli olarak İş Yeri Bilgi Bankası'nda yer alan firmalar ile görüşmeler yürütülerek Ortak Eğitim Programı kapsamına yeni firmaların dahil edilmesi için çalışmalar yürütülmesi kararlaştırıldı.

Yeni Dönem Aday Öğrenciler için Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

2024-2025 dönemi için Ortak Eğitim Programına katılım sağlayabilecek aday öğrencilere 20 Mart Çarşamba günü 10:45'te  tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapılmasına karar verildi.

Toplantı dilek ve temenniler ile sonlandı.