Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi
23.10.2023

Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi 20. Sayısının Galası Gerçekleştirdi

Seydişehir Toroslar Gazetesi’nin kültür eki olan Küpenin İncisi Dergisi 20. sayısının galasında sanatçılar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve akademisyenlerle buluştu.

Adile Baysal Kültür Evinde gerçekleşen Küpenin İncisi Dergisi Galasına; Kaymakam Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Nail GÜNERSeydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hidayet OĞUZ,Selçuk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Prof. Dr. Osman Tugay, Selçuk Üniversitesi Arkeolog Dr. Ramazan Gündüz, Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Şen,Dr Hakan Arslan, Karikatürist Ahmet Öztürklevent, Seramik Sanatçısı Ferda Meltem Uludağ, Ressam Fatma Kırdar, kurum amirleri, ilçemizdeki değerli yazarlar ve STK Başkanları katıldı.
Programda konuşan Dekanımız Prof. Dr. Şükrü Nail GÜNER Üniversitemiz ve Fakültemiz hakkında kısa bilgiler vererek yeni açılan Fizyoterapi Programına öğrenci alabilmek için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi.