Türkçe Öğretimi UAM (TÖMER)
29.09.2024

TÖMER KURS KAYITLARI BAŞLADI (2024-2025)

(DİKKAT! BU DUYURU BURSLU ÖĞRENCİLER İÇİN DEĞİLDİR.)

NEÜ TÖMER 2024-2025 eğitim öğretim yılı Türkçe kursu kayıtları başladı. Bu yıl yalnızca Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencileri ve burslu öğrenciler kabul edilecektir. Üniversitemiz öğrencisi olmayan adayların kayıt yaptırması mümkün olmayacaktır.
Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin 30 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında aşağıdaki belgelerle merkezimize başvurmaları gerekmektedir:
  1. Pasaport fotokopisi
  2. Öğrenci belgesi (Öğrencinin lisans/lisansüstü eğitim hakkı kazandığı fakülte ya da ensitüden alınacaktır.)
  3. Kur ücretinin ödendiğini gösteren dekont (A1 kurunun ücreti 200$ olup aşağıdaki hesaba TL karşılığı yatırılacaktır.)
  4. 2 adet vesikalık fotoğraf
  5. Kayıt formu (Kayıt sırasında kurumda doldurulacaktır.)

HESAP BİLGİLERİ
Hesap Adı: Necmettin Erbakan Üniversitesi, Döner Sermaye İşletmesi
Banka Adı ve Şubesi: Vakıfbank / Nalçacı Şubesi
IBAN Numarası: TR20 0001 5001 5800 7300 6975 98

Not 1: Adayların sınav ücretini şahsen bankaya yatırması gerekmektedir.
Not 2: Ödeme yaparken dekontun açıklama kısmına mutlaka sınava katılacak kişinin adı ve soyadı ile "TÖMER A1 Kur Ödemesi" ibaresi yazdırılmalıdır.
Not 3: A1 kur ücreti 200 $ olup ödeme sırasında bankanın güncel kuru üzerinden Türk Lirası olarak yatırılmalıdır.
Not 4: Derslerin başlama tarihi daha sonra duyurulacaktır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
WhatsApp: 0535 492 88 10