Lojistik Yönetimi Bölümü
05.06.2024

"Forwarder Gözüyle Dünya Deniz Ticaretinde Son Gelişmeler" Konferansı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Lojistik Yönetimi bölümü bünyesindeki Lojistik Bilgi Topluluğu tarafından 22/05/2024 tarihinde fakültemiz konferans salonunda “Forwarder Gözüyle Dünya Deniz Ticaretinde Son Gelişmeler” konulu program gerçekleştirildi. Lojistik Bilgi Topluluğu Danışman hocası Doç. Dr. Abdullah Oktay Dündar programın açılış konuşmasında dünya deniz ticaretinde son gelişmelere değinerek, pandemi sonrası lojistiğin öneminin tüm dünyada arttığını söyledi. Misafirimiz ATF Forwarding genel müdürü HALDUN KAVRAR deniz ticaretindeki son gelişmeleri dünya haritası üzerinden farklı bölgelerdeki gelişmelere değinerek öğrencilerle paylaştı. Program sonunda Doç. Dr. Abdullah Oktay Dündar Haldun Bey’e günün anısına plaketlerini takdim etti.