Uygulamalı Bilimler Fakültesi
06.05.2020

İŞBAŞI EĞİTİMİ İLE İLGİLİ DUYURU

Fakültemizde 2019-2020 Akademik Yılı Bahar yarıyılında İşbaşı Eğitimi dersini alan öğrencilerimiz  16.02.2020-13.03.2020  tarihleri arasında işyerlerinde eğitim almışlar, COVİD-19 salgını sebebiyle uygulamalı eğitime devam etme imkânı kalmamıştır. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 09.04.2020 tarihli “2019-2020 Bahar dönemi için öğrencilerin eksik kalan uygulama eğitimi ve süresinin, uzaktan öğretim yöntemiyle ders, ödev, proje, uygulama dosyası ve benzeri etkinlikler veya yaz öğretimi şeklinde Yükseköğretim Kurumları tarafından tamamlatılabilmesine karar verilmiştir.” yazısı uyarınca, öğrencilerimizin eksik kalan uygulama eğitimi ve süresi, uzaktan eğitim yöntemiyle ”ödev”  şeklinde tamamlanacaktır. Ödevlerin sisteme yüklenme süresi, Üniversitemiz Senatosu tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak “Final Takvimi” ne göre olacaktır. Ek listede öğrencilerimizin danışmanları verilmiştir. Öğrencilerimizin danışmanlarıyla diyaloğa geçmesi gerekmektedir. İlgili öğrencilerimize duyurulur.

Danışmanlık Listeleri

Bankacılık Bölümü