Uygulamalı Bilimler Fakültesi
25.09.2013

N.E.Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı İlk Ders

N.E.Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü 2013–2014 Eğitim Öğretim yılına başladı. İlk derse giren Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ahmet Diken, öğrencileri Selçuklunun başkenti Konya’da misafir etmekten memnun olduğunu ifade etti. Doç. Dr. Ahmet Diken, Konya’da 4 yıllık lisans düzeyinde Bankacılık alanında tek bölümün N.E. Üniversitesi’nde olduğunu hatırlatarak, bilişim ve teknoloji alanında yaşanan gelişmeler sonucu değişen, yenilenen ve her gün yenilenmeye devam eden iş yaşamında ve günlük yaşamda, bankaların ve finans kurumlarının etkinliğinin sürekli genişlemekte olduğunu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerinin mezun olduğunda diplomanın yanında tecrübeye de sahip olarak hayata atılacaklarını belirtti. Başarının nitelikli bireyler sayesinde elde edileceğini belirten Yüksekokul Müdürü, N.E.Üniversitesi ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu olarak hedeflerinin iş eğitimine sahip, üretken, proaktif, analitik düşünce yapısına sahip, araştırmacı ve kendini yenileyebilen bireyler yetiştirmek olduğunu ifade etti. Ders, Yrd. Doç. Dr. Aslan Şendoğdu’nun Bankacılık Bölümü’nü tanıtımıyla devam etti.