Uygulamalı Bilimler Fakültesi
06.10.2021

BESLENME YARDIMI

2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu’ nun 46’ncı maddesinin (j) bendinde yer alan; “Bu maddeye göre elde edilen gelirlerin en fazla yüzde onu, yükseköğretim kurumu yönetim kurulunun tespit edeceği başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilerin kitap, kırtasiye ile beslenme ve barınma yardımı ödemelerinde kullanılır” hükmü gereğince, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Fakültemizde beslenme yardımı alacak öğrenci sayısı Üniversitemiz Yönetim Kurulu’nda belirlenmiştir.

Belirlenen kontenjan sayısına göre, 01.11.2021 tarihinden itibaren beslenme yardımından 15 öğrencimiz yararlanacaktır. Beslenme yardımından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz, Yemek Bursu Başvuru Formunu doldurarak Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine 18.10.2021 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Yönerge İçin Tıklayınız.

Yemek Bursu Başvuru Formu İçin Tıklayınız.