Uygulamalı Bilimler Fakültesi
02.11.2021

Bankacılık ve Finans Dünyasında Güncel Gelişmeler ve Beklentiler Konferansı

Bankalar Birliği tarafından, üniversitelerin Finans ve Bankacılık Bölümleri ile bankacılık sektörü arasındaki iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla yürütülen, Akademi-Sektör İşbirliği Çalışmaları kapsamında; 10 – 11 Kasım 2021 tarihlerinde “Bankacılık ve Finans Dünyasında Güncel Gelişmeler ve Beklentiler” konulu video konferans düzenlenecektir.

Dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeler ışığında; bankacılık ve finans alanında yaşanan güncel gelişmeler, beklentiler ve yeni trendler hakkında, ilgili bölümlerin akademik kadroları ve öğrencilerine bilgi vermeyi amaçlayan konferans oturumlarının, sektör profesyonellerinin sunumlarıyla gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Programa kayıtların http://www.tbb.org.tr/t.asp?tk=FVF83XJL linki aracılığıyla, 5 Kasım 2021 saat 18:00’e kadar bildirilmesi gerekmektedir. Kayıt bildirimlerinin tamamlanmasının ardından, uzaktan bağlantı linki ayrıca paylaşılacaktır.

Konferans programına ulaşmak için tıklayınız.