Uygulamalı Bilimler Fakültesi
05.03.2014

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Konusunda Öğrencileri Aydınlatmaya Devam Ediyor

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü bünyesinde Genç Bankacılar ve Finansçılar Topluluğu’nun daveti üzerine, Ankara Çankaya Şekerbank Reşit Galip Şube Müdürü Sayın Süleyman KUTLU tarafından “Bankacılık Sektörünün Yeni İşe Alımlarda Beklentileri ve Adaylara Öneriler” adlı seminer verildi.

Sayın KUTLU, yılların verdiği engin tecrübelerini öğrencilere aktararak, sektörün adaylardan beklentileri ve adayların kendilerini hazırlamalarına yönelik çok değerli görüşlerini belirterek, gelecekte iyi bir bankacı olmanın önemli ipuçlarını verdi.

Yaklaşık bir saat süren seminer, katılımcıların değerlendirmeleri ve soru-cevap bölümü ile sona erdi.